Dr. Ag Apolloni

Prof.asistent
Letersisë Shqipe
[email protected]
038222970
Ligjeron lëndet

Përkthim letrar
Letërsi botërore I
Histori e letërsisë shqipe II
Metodat e studimit të letërsisë
Marketingu dhe Advertajzingu
Letërsi botërore II


    Biografia