Vendim për ndarjen e bursave universitare për vitin akademik 2018/19

   
  Njoftohen studentët të cilët kanë fituar bursë universitare për vitin akademik 2018/19 me vendim nr.596 dt.11.3.2019 se dorëzimi i dokumenteve bëhet nga data 18.03.2019 deri më 22.03.2019 nga ora 09:00 – 12:00.

  Dokumentet dorëzohen në Zyre të Financave (kati i II-të).

  Studentët duhet të kenë këto dokumente:
  Letërnjoftimin (2 kopje)
  Kartelën e bankës (të shihet mirë numri i llogarisë, 2 kopje)
  ID kartela e studentit (1 kopje)


  Shënim: Kartela e bankës duhet të ketë datë valide dhe të ketë të shënuar numrin e llogarisë rrjedhëse e cila fillon me numrin 1 ose 2 mvarësisht nga banka ose duhet ta kenë dokumentin e lëshuar nga banka për numrin e llogarisë rrjedhëse.
  Vendim për ndarjen e bursave universitare për vitin akademik 2018/19

  Prishtinë, më 13.03.2019                                                                                                                                                         


                                                                                                                                                           Zyrtari për financa
                                                                                                                                                           Ergyn Sllovinja

   

Arkiva e lajmeve

«shtator»
MaEnPrShDi
26 2728 2930311
234 5678
91011 12131415
16 17 18 19 202122
23242526272829
30123456