ORARI I MBAJTJES SË KONSULTIMEVE NGA KOMISIONET ME KANDIDATËT E PAPRANUAR SIPAS PROGRAMEVE PËRKATËSE

   Programi Data Ora Vendi
  Gjuhë Shqipe 24/09/2018 10:00-11:00 Kabineti nr. 84
  Letërsi Shqipe 24/09/2018 10:00-11:00 Kabineti nr. 48
  Gjuhë dhe Letërsi Angleze 24/09/2018 10:00-11:00 Salla nr. 92
  Gjuhë dhe Letërsi Frënge 24/09/2018 10:00-11:00 Kabineti nr. 12
  Gazetari 24/09/2018 12:00-13:00 Kabineti nr. 58

  E drejta dhe afati për ankesë: Afati për paraqitjen e ankesave për kandidatët e pa pranuar fillon me datë 21/09/2018, ora: 11:00 dhe do përfundon me datë 24/09/2018, ora: 12:00.
  Rezulatet përfundimtare të provimit pranues dhe raporti i komisionit për shqyrtimin e ankesave do të publikohen jo më vonë se me datë 26/09/2018.

  Tërheqja e dokumentacionit: Kandidatët të cilët nuk janë pranuar, tërheqjen e dokumentacionit mund ta bëjnë prej datës 27/09/2018 deri më 28/09/2018, prej orës 10:00 deri në orën 15:00 në Zyrën e shërbimit të studentëve BA (nr. 9).

   

Arkiva e lajmeve

«dhjetor»
MaEnPrShDi
25 26 2728 29301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345