ORARI I MBAJTJES SË KONSULTIMEVE NGA KOMISIONET ME KANDIDATËT E PAPRANUAR SIPAS PROGRAMEVE PËRKATËSE

  ORARI I MBAJTJES SË KONSULTIMEVE NGA KOMISIONET ME KANDIDATËT E PAPRANUAR SIPAS PROGRAMEVE PËRKATËSE


  Gjuhë Shqipe 23/07/2018 10:00-12:00 Kabineti nr. 84
  Letërsi Shqipe 23/07/2018 10:00-12:00 Kabineti nr. 48
  Gjuhë dhe Letërsi Angleze 23/07/2018 09:00-11:00 Amfiteatri i fakultetit
  Gjuhë dhe Letërsi Gjermane 23/07/2018 09:00-11:00 Kabineti nr. 30
  Gjuhë dhe Letërsi Frënge 23/07/2018 10:00-11:00 Kabineti nr. 12
  Gazetari 23/07/2018 12:00-13:00 Kabineti nr. 58
  Gjuhë dhe Letërsi Turke 23/07/2018 10:00-11:00 Salla e Dekanatit
  Orientalistikë 23/07/2018 10:00 Salla nr. 100

  E drejta dhe afati për ankesë: Kandidatët të cilët nuk janë pranuar mund t’i paraqesin ankesë fakultetit prej 23/07/2018 deri më 24/07/2018 në orën 16:00.
  Raporti i komisionit për shqyrtimin e ankesave do të publikohet jo më vonë se më 26/07/2018.

  Tërheqja e dokumentacionit: Kandidatët të cilët nuk janë pranuar, tërheqjen e dokumentacionit mund ta bëjnë prej datës 27/07/2018 deri më 29/07/2018, prej orës 10:00 deri në orën 15:00 në Zyrën e shërbimit të studentëve BA (nr. 9).


   

Arkiva e lajmeve

«dhjetor»
MaEnPrShDi
25 26 2728 29301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345