Njoftim për vazhdimin e afatit për regjistrimin e semestrit dimëror të vitit akademik 2020/2021

   

  1.   Njoftohen studentët e të gjitha niveleve të studimeve (Ba, Ma dhe PhD) se afati për regjistrim të semestrit dimëror për vitin akademik 2020/21 do të jetë i hapur nga  data  25.01.2021 deri më datë 05.02.2021, në orën 15:30.

   

  2.   Studentët të cilët kanë obligime financiare të papaguara nga vitet paraprake, obligohen që përveç semestrit dimëror të vitit akademik 2020/21, të paguajnë edhe borxhet e papaguara.

   

  3.   Në këtë fazë të regjistrimit të semestrit dimëror, lejohet edhe paraqitja e temave të diplomës për studentët të cilët proceduralisht janë në këtë fazë.

   

  4.   Studentët e nivelit të studimeve të doktoratës të pranuar në vitin akademik 2020/21, gjithashtu janë të obliguar që të kryejnë procedurat e regjistrimit të semestrit dimëror 2020/21.

   

  5.   Regjistrimi i semestrit veror 2020/21:

        Afati për regjistrim të semestrit veror të vitit akademik 2020/21, do të jetë i hapur nga data 08.02.2021 deri me datë 19.02.2021 dhe do të vlejë vetëm për studentët të cilët e kanë regjistruar paraprakisht semestrin dimëror të vitit akademik 2020/21.

   

   

  Prishtinë, 25.01.2021

   

                                                                                                                          DEKANATI

   Arkiva e lajmeve

«mars»
MaEnPrShDi
222324 25262728
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234