Njoftim

   Njoftohen studentët e Fakultetit të Filologjisë se kërkesat për vazhdim të kohëzgjatjes së studimeve dhe kërkesat për ndërrim të programit të studimeve mund të parashtrohen prej datës 03.09.2018 deri më 14.09.2018, në zyrën e shërbimit të studentëve (nr. 9).

   
  Kërkesës me shkrim duhet t’i bashkangjiten:     

   - Kopja e kartelës së studentit ose indeksi;

   - Vërtetimi për statusin e studentit;
        - Certifikata e provimeve të dhëna; dhe

   - Planprogrami i studimeve/syllabusi (në rast se kërkohet transfer i studimeve nga universitetet tjera).

   
  Dekanati   

Arkiva e lajmeve

«dhjetor»
MaEnPrShDi
25 26 2728 29301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345