NJOFTIM

    Njoftohen studentët e Fakultetit të Filologjisë se SEMS do të jetë i hapur për paraqitjen e provimeve në afatin e prillit 2017/2018, prej datës 03.04.2018 deri më 10.04.2018, në orën 15:00.
    I.Të drejtën e paraqitjes së provimeve e kanë studentët të cilët i kanë të regjistruar të dy semestrat (dimëror dhe veror) e vitit akademik 2017/2018.
    II.Afati i prillit është afat plotësues dhe studentët mund ta paraqesin vetëm 1 (një) provim.
    III. Afati është i vlefshëm edhe për diplomim, për ata studentë të cilët është vërtetuar nga shërbimi i studentëve se i kanë përfunduar të gjitha provimet në afatet paraprake dhe përmbushur obligimet tjera si në pikën I të njoftimit.


                                                                                                                                                                        DEKANATIArkiva e lajmeve

«qershor»
MaEnPrShDi
272829 303112
345 67 89
10 111213141516
17181920212223
24252627282930
1234567