Prodekan për cilësi dhe bashkëpunim ndërkombëtar

Prof. asoc. dr. Milote Sadiku

MILOTE-SADIKU-(4).jpg                                             

Biografia


Tel. +381 38 222 970
E-maili: [email protected]