FAKULTETI I FILOLOGJISË

Mirë se vini në Fakultetin e Filologjisë !


Konkurs për pranimin e studentëve të ri në nivelin baçelor për vitin akademik 2020/21

Konkurs për pranimin e studentëve të ri në nivelin baçelor për vitin aka...

Më shumë

NJOFTIM

 Ju njoftojme se SEMS do te jete i hapur sot e neser (16 dhe 17 shtator) per shkak te fuzionimit te provimeve te te dyja afateve te shtatorit dhe pamundesise qe disa studente te hyjne ne provi...

Më shumë

NJOFTIM PËR STUDENTËT E DEPARTAMENTIT TË GJUHËS DHE LETËRSISË ANGLEZE

 Njoftohen studentët e Departamentit të Gjuhës dhe Letërsisë Angleze se, provimet te prof. asoc. dr. Lirak Karjagdiu, të parashikuara që të mbahen më datën 14.09.2020, në orën 12:00, shtyhen p...

Më shumë

NJOFTIM

 Njoftohen të gjithë studentet e Fakultetit të Filologjisë se paraqitja e provimeve për afatin e shtatorit II 2019/20 do të bëhet nga data 07/09/2020 deri me 11/09/2020.

Më shumë

NJOFTIM

 Me kerkese te studenteve master Gjuhe angleze, provimet Pragmatike, Gramatike e tekstit dhe TG shtyhen per daten 16 shtator 2020 ne oren 10.

Më shumë