• Mirë se vini në Fakultetin e Filologjisë

    Me traditë dhe përvojë të konsiderueshme.

Konkurs për pranimin e studentëve në vitin e parë të studimeve themelore-baçelor në vitin akademik 2018/2019

 Konkurs për pranimin e studentëve në vitin e parë të studimeve themelore-baçelo...

Më shumë

NJOFTIM

 Njoftohen studentët e Departamentit të Gjuhës dhe Letërsisë angleze se mbrojtja e punimeve të diplomës do të mbahet të mërkuren, me 4 korrik 2018 me këtë orar:

Ora 13.00 &ndash...

Më shumë

Vendim për angazhimin e bashkëpunëtorëve të jashtëm / Raportet e komisioneve vlerësuese

Vendimi nr. 1196
Më shumë

Provimet diferenciale për afatin e qershorit 2018

 Njoftohen studentët e nivelit MA në Departamentin e Gjuhës dhe Letërsisë Gjermane se provimet DIFERENCIALE për afatin e qershorit 2018 do të mbahen më 29.06.2018 në orën 9.00 në sallën 29.

Më shumë

Njoftim

Consultations for EAP 1 and EAP 2

Consultations for EAP 1 and EAP 2 for students who took the exam in the June session will be on Friday, 22 June 2018, at 9.30 am.  

Më shumë