NJOFTIM

   Njoftohen studentët të cilët janë liruar nga pagesa për vitin akademik 2017/18 me liste nr.prot. 3/263 dt.8.11.2017 se dorëzimi i dokumenteve bëhet nga data 28.02.2018 deri më 07.03.2018 nga ora 09:00 – 12:00.

  Dokumentet dorëzohen në Zyre të Financave (kati i II-të), Fakulteti i Filologjisë.

  Studentët duhet të kenë këto dokumente:
  • Formulari (e cila duhet të shkarkohet )
  • Fletëpagesën e semestrit (origjinal). Nëse janë paguar dy semestra atëherë fletëpagesat e dy semestrave (origjinal)
  • Letërnjoftimin (1 kopje)
  • Kartelën e bankës (të shihet mirë numri i llogarisë, 1 kopje)

  Shënim: Kartela e bankës duhet të ketë datë valide dhe të ketë të shënuar numrin e llogarisë rrjedhëse e cila fillon me numrin 1 ose 2 mvarësisht nga banka ose duhet ta kenë dokumentin e lëshuar nga banka për numrin e llogarisë rrjedhëse.
  Kartela e bankës duhet të jetë në emër të studentit i cili është liruar nga pagesa.

  Prishtinë, më 27.02.2018
                                                                                                                                      Zyrtari i lartë për financa
                                                                                                                                       Ergyn Sllovinja

   

Arkiva e lajmeve

«prill»
MaEnPrShDi
2627 282930 311
2345678
910 1112131415
16171819 202122
23242526272829
30123456