NJOFTIM

  Njoftohen studentët të cilët kanë fituar bursë universitare për vitin akademik 2016/17 me vendim nr.809 dt.03.04.2017 se dorëzimi i dokumenteve bëhet nga data 18.04.2017 deri më 21.04.2017 nga ora 09:00 – 12:00. 

   

  Dokumentet dorëzohen në Zyre të Financave (kati i II-të).

   

  Studentët duhet të kenë këto dokumente:

   Fletëparaqitja (e cila duhet të shkarkohet ketu)

  Letërnjoftimin (2 kopje)

  Kartelën e bankës (të shihet mirë numri i llogarisë, 2 kopje)

  ID kartela e studentit (1 kopje)

   

   

  Shënim: Kartela e bankës duhet të ketë datë valide dhe të ketë të shënuar numrin e llogarisë rrjedhëse e cila fillon me numrin 1 ose 2 mvarësisht nga banka ose duhet ta kenë dokumentin e lëshuar nga banka për numrin e llogarisë rrjedhëse.

   

  Prishtinë, më 04.04.2017

   

  Zyrtari për financa

  Ergyn SllovinjaArkiva e lajmeve

«prill»
MaEnPrShDi
2728 2930 3112
3 45 6 789
101112 13141516
1718 19 20212223
24252627 282930
1234567