Lista e studentëve të Fakultetit të Filologjisë, përfitues të bursës universitare për vitin akademik 2016/2017

    Shënim: Studentët, përfitues të bursës universitare për vitin akademik 2016/17, duhet të paraqiten në zyrën e shërbimit financiar të fakultetit me dokumentet si në vijim: 1. Kopja e letërnjoftimit, dhe 2. Llogaria bankare (aktive).

    Këshillë juridike: Studentët të cilët konsiderojnë se kanë pasur të drejtë përfitimi të bursës universitare për rezultatet e arritura gjatë vitit akademik 2015/16 dhe nuk janë përfshirë në listën e përfituesve të bursës, kanë të drejtë ankese deri më 05.04.2017, në orën 15:00. Ankesat duhet të dorëzohen në ndërtesën e Rektoratit, zyra nr. 2.  

    Fakulteti-Filologjisë

Arkiva e lajmeve

«prill»
MaEnPrShDi
2728 2930 3112
3 45 6 789
101112 13141516
1718 19 20212223
24252627 282930
1234567