• Mirë se vini në Fakultetin e Filologjisë!

    Me traditë dhe përvojë të konsiderueshme.

Njoftim për lirim nga pagesa e semestrave 2016-17

Këshilli Drejtues i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, në mbledhjen e mbajtur me datë 2.3.2017 mori vendim për publikim të njoftimit për aplikim për lirim nga pagesa e seme...

Më shumë

NJOFTIM

Profesori Bardhyl Demiraj nga Universiteti Ludwig Maximilian ne Mynih mbajti sot ligjerate ne Fakultetin e Filologjise lidhur me studimin historik te shqipes per studentet e Gjuhes shqipe.

Më shumë

NJOFTIM

 Këshilli Studentor i Fakultetit të Filologjiisë organizon panon 2017.
Fotografimi Fillon nga data 03.03.2017 deri me 20.03.2017 tè foto Kabashi perball FSHMN-ES te Lesna. Çmimi 6 euro...

Më shumë

NJOFTIM

Njoftohen studentët e Fakultetit të Filologjisë se afati për regjistrimin e vitit akademik 2016/2017 (semestrat dimëror dhe veror), vazhdohet deri më 31.03.2017.
Studentët të cilët kanë obli...

Më shumë

NJOFTIM

 Te nderuar kolege,


Ju njoftoj se, me datat 27 dhe 28 shkurt 2017, nga profesore te Humbolt-Universität do te mbahen ligjeratat ne vijim:


27 shkur...

Më shumë